Enkät om jämställda och inkluderande orienteringstävlingar

Vill du vara med och påverka utvecklingen mot ett likvärdigt tävlande? Gör din röst hörd genom att svara på förbundets enkät.

Enkäten, som beräknas ta cirka 15 minuter, kommer att gå ut via e-post till alla över 18 år som har accepterat utskick från förbundet via Eventor. Det innebär att cirka 20 000 mottagare kommer få utskicket. Enkäten består först av en del från SOFT som rör tävlande generellt och som innefattar frågor om tävlingar individuellt och i stafett. Enkäten avslutas med en del från Tiomilaföreningen som rör Tiomila specifikt.

Tiomilaföreningen har påbörjat arbetet med att ta fram en handlingsplan och bland annat bollat mål, handlingsplan och samverkansprojekt framåt med kansliet. Som en sista pusselbit för att göra klart sin handlingsplan vill Tiomilaföreningen få ytterligare insikter om vilka delar som deltagarna i de olika kavlarna uppskattar och tycker är bra. Tiomilaföreningens del består också av specifika frågor kring tävlingsupplägget, hur det upplevs idag och vilka önskemål som finns för framtiden. Mette Brolinson, projektledare för jämställdhet och inkludering på Soft. hoppas att många tar sig tid att svara på enkäten.

- Det är viktigt att alla röster får möjlighet att komma till tals, säger hon.

Om du inte har fått enkäten och vill få möjlighet att delta kan du kontakta Mette Brolinson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ditt deltagande i enkäten är helt anonymt och dina svar behandlas konfidentiellt.

Anmälningar 2024

Totalt anmälda872
Herrkavlen317
Damkavlen275
Ungdomskavlen280
Sweden601
Finland121
Norge109
Denmark15
Czech Republic13
Belgien3
Latvia3
Bulgaria2
Lithuania1
Kroatien1
France1
Storbritannien1
Switzerland1